APK voor je persoonlijke ontwikkeling

APK voor je persoonlijke ontwikkeling

Ben jij ook zo druk, druk, druk? Zo hard aan het rijden dat je geen tijd meer hebt om je autootje ook weer op te laden? Voor persoonlijke ontwikkeling is het fijn om soms de tijd te nemen om een stap terug te zetten en te reflecteren op wat er gebeurt in je leven. Wij maken dat graag makkelijk voor je met deze community-activiteit: ‘APK voor je persoonlijke ontwikkeling’.

Tijdens deze middag staan we stil bij vragen als: wat is er (ook weer) belangrijk voor me? Hoe leid ik een wijs leven? Hoe verbind ik de wijsheid van mijn hoofd met de wijsheid van mijn hart? Hoe blijf ik me ontwikkelen? Hoe maak ik wijze keuzes rondom werk en gezin? En wat drijft me?

We organiseren de middag als een open forum. Het is een plek om te oefenen met eerlijke, empathische en genuanceerde communicatie en elkaar tegelijkertijd te helpen met het vinden van antwoorden op diepe levensvragen. Imre en Jan Reinder begeleiden de middag.

Inschrijven

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep van mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: 18 maart 2021

  Tijd: 13.30-17.00

  Locatie: online / zoom

  Facilitator: Imre & Jan Reinder

  Kosten: geen