De kunst van het kiezen

De kunst van het kiezen

Elke dag maken we honderden keuzes. Al die grote (wat ga ik doen met mijn leven) en kleine (wat ga ik eten) keuzes geven jouw leven en dat van anderen vorm. Een boeiend thema om bij stil te staan dus!

Tijdens deze workshop kijken we naar de vragen als: Hoe maak je de “juiste” keuzes? Hoe voorkom je dat je belangrijke beslissingen neemt op de automatische piloot? Wanneer volg je de gebaande paden en wanneer niet?

Je werkt actief aan een persoonlijke visie op de keuzes die je maakt en aan praktische strategieën om je te helpen keuzes te maken in het leven. De workshop is bedoeld voor mensen die bereid zijn diep na te denken en te reflecteren op hun leven, die niet bang zijn om zichzelf uit te dagen en die zich durven afvragen: “waar baseer ik mijn keuzes echt op?”

We laten los hoe het ‘hoort’ en helpen je om je eigen wijsheid te ontdekken.

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: donderdag 10 september

  Tijd: 13:00 – 16:30

  Locatie: Waarschijnlijk online / zoom

  Trainer: Imre Végh

  Onkosten: –