Een ander verhaal…

Een ander verhaal…

Mensen zijn verhalenvertellers. We vertellen verhalen aan elkaar maar ook aan onszelf. Verhalen over hoe de wereld werkt, over andere mensen en verhalen over onszelf.

Dit kan prachtig zijn als die verhalen voor ons werken. Maar opvallend genoeg blijven we ook de verhalen herhalen die niet voor ons werken. Dit zijn verhalen waarin wij bijvoorbeeld het slachtoffer zijn, de ander een kwaaie pier of van een wereld waarin wij niet passen zonder ons anders voor te doen dan we zijn.

Maar hoe zou het voor je zijn om jezelf een ander verhaal te vertellen? Of soms zelfs helemaal geen verhaal, maar om toe te laten wat er op dat moment is.

Dit is niet een thema waar we in een paar uurtjes mee klaar zijn. Maar deze workshop biedt een mooie gelegenheid om eens een ander verhaal, niet te vertellen.

Het wordt een actieve, persoonlijke en eerlijke ochtend.

Zin om mee te doen?

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: donderdag 8 oktober

  Tijd: 09:30 – 12:30

  Locatie: Online / zoom

  Trainer: Jan Reinder Rosing

  Onkosten: –