Leiderschapsworkshop: Heel de mens (NL)

Leiderschapsworkshop: Heel de mens

Project Wijsheid bestaat 1 jaar en dat vieren met een luide *knal*. Manfred van Doorn verzorgt op 22 juni een workshop over paradoxen. De workshop vindt van 10h00 tot 16h00 plaats in Utrecht en kost 30 euro. Geen online gedoe, ‘gewoon’ weer eens bij elkaar.

Omdat de workshop ‘RIVM-proof’ wordt verzorgd is er helaas maar beperkt plek.

Als mens word je geconfronteerd met spanningsvelden. Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling maar ook iets neerzetten in de wereld. Je wilt eerlijk zijn maar ook rekening houden met de ander. En je wilt genieten van het hier en nu maar je hebt ook plannen voor de toekomst. De makkelijke keuze is om het ene boven het andere te verkiezen. Maar je kan de tegenstelling ook binnen jezelf oplossen waardoor onalledaagse mogelijkheden voor je opengaan. En ja, dit is soms zo verwarrend als het klinkt. Maar ook verplichte kost voor leiders die een verschil willen maken in de wereld

Manfred van Doorn is een internationaal actief leiderschapstrainer. Hij werkt onder meer voor de Managment Development-programma’s van Pon, SHV, Transavia, Redevco, Rabobank, IBM, Deloitte, Greenpeace en Triodos. Manfred startte zijn loopbaan als psycholoog-psychotherapeut. Imre en Jan Reinder zijn fan van Manfred vanwege zijn enorme kennis en ervaring, zijn humor en zijn ‘prikkelende’ stijl van trainen (niet je standaard trainer). Daarnaast is hij een groot filmkenner en gebruikt hij inspirerende fragmenten om zijn boodschap over te brengen. 

Hongerig geworden?

Wil je meer leren? Vanaf 25 september kan je een jaar lang met Manfred op reis in het Integrative Development traject. Kijk hier voor meer info.

Interesse?

De workshop zit inmiddels vol maar de ervaring leert dat er altijd wel een paar mensen afzeggen. Als je je inschrijft word je op de de wachtlijst geplaatst en krijg je bericht als er een plek vrijkomt.

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: maandag 22 juni

  Tijd: 10:00 – 16:30

  Locatie: Utrecht binnenstad

  Trainers: Manfred van Doorn

  Onkosten: 30 euro