Workshop: Het goede leven

Het goede leven

De titel van de workshop “het goede leven” wijst zowel op de mogelijkheid om te genieten van het leven als op de mogelijkheid om je altruïstisch in te zetten voor anderen en een betere wereld. In deze workshop leer je dat die twee elementen van het goede leven geenszins tegenstrijdig hoeven te zijn.

De workshop is gebaseerd op de principes van positieve psychologie; de wetenschappelijke studie van het ‘goede leven’ of de positieve aspecten van de menselijke ervaring die het leven de moeite waard maken.

Tijdens de workshops leer je hoe je meer positief in het leven kunt staan, we gaan aan de slag met de kunst van het genieten en je ontwikkelt je dankbaarheid en compassie. Met behulp van je persoonlijke sterktes zoals creativiteit, leiderschap, vergeving, vriendelijkheid, dankbaarheid, nieuwsgierigheid en nog veel meer, zullen we nadenken over de vraag hoe jij op jouw unieke manier kunt bijdragen aan het goede leven voor jezelf en voor anderen.

Kortom, de vraag van de workshop is: hoe kun je een zinvol en waardevol leven leiden en waarbij je op jouw unieke manier kunt bijdragen aan een betere wereld? Welkom om dat met ons te komen ontdekken.

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep van mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: Woensdag 13 januari

  Tijd: 13.00 – 17.00u

  Locatie: Online

  Taal: Nederlands

  Facilitator: Imre Végh

  Kosten: geen