Het Innerlijk Reisbureau

Je hoeft nergens meer heen.

Ben jij iemand die graag reist? Dan ben je welkom bij het Innerlijk Reisbureau. Het Innerlijk Reisbureau neemt je mee op de reis van je leven onder het motto: “Je hoeft nergens meer heen.”

Misschien klim je graag op de rug van een olifant in Thailand of wil je op de motor door Afrika rijden. En dat gaat nu even niet. Of je hebt juist besloten niet meer in een vliegtuig naar de andere kant van de wereld te willen reizen.

Ga dan (mee) op een ontdekkingstocht in jezelf.

Daar is voor de meeste mensen nog wel wat te ontdekken. Onrust als zandstormen. Vlaktes vol schaamte. Zevensprongen met keuzestress. Maar op momenten ook liefde en verbinding op een van de vele pleisterplaatsen die je aandoet. En een stem die richting geeft aan je reis.

Het is een mooie, maar zeker niet altijd makkelijke reis om te maken. Wellicht ga je daarom liever samen, met gelijkgestemden.

Reisgenoten waarmee je af en toe rond het vuur kunt zitten om verhalen uit te wisselen. Om te delen over ervaringen van eenzaamheid en machteloosheid, over stoere keuzes, spannende sprongen, vergezichten die dichterbij komen.

Als je met ons mee op reis gaat, doe je heel veel zelf. Je bepaalt namelijk zelf hoe je op reis gaat. Mediterend, yoga-end, schrijvend, schilderend of wat dan ook. Het enige wat we vragen is dat je elke dag minimaal een half uur per dag aan je reis besteedt. Anders kom je simpelweg niet van je plek. Jouw reisgroep stimuleert je om dit te blijven doen, zolang jij dit prettig vindt.

Wat we van je vragen:

  • Je bent bereid om elke dag een half uur aan deze reis te wijden;
  • Je bent aanwezig bij elke (kampvuur)sessie op:           vrijdag 19 maart, 23 april, 28 mei en 18 juni.

Praktische informatie

Paar tientjes aan onkosten (als we fysiek bij elkaar kunnen komen).

Als de kampvuursessies fysiek plaatsvinden zal dit in de buurt van Utrecht zijn.

Je reisleiders: Sigrid Burg en Jan Reinder Rosing

Zin om mee te reizen?

Deze editie van het Innerlijk Reisbureau zit vol maar door hier te klikken kan je je inschrijven voor onze andere activiteiten.

Datum: vanaf vrijdag 19 maart

Tijd: 19:00 – 21:30

Locatie: Offline als het kan, anders online

Reisbegeleiders: Sigrid Burg en Jan Reinder Rosing

(On)kosten: paar tientjes als we fysiek bij elkaar kunnen komen.