Masterclass de Wijsheid van Humor

Masterclass de Wijsheid van Humor
Humor is een vorm van emotionele intelligentie waarmee je een groei mindset kan ontwikkelen, creatief kan leren denken, oplossingsgerichter wordt, om leert gaan met fouten en betere relaties opbouwt. 

En daarom biedt Malinca Verwiel aan de gemeenschap van Project Wijsheid een workshop ‘De wijsheid van humor’ aan. Want zonder humor is de zoektocht naar wijsheid een zwaar en vreugdeloos avontuur. 

Met humor kan je je leven makkelijker en leuker maken. En ja, ook jij kan grappiger worden. Je kan humor aanleren zoals je een taal kan aanleren. 

Voor deze cursus hoef je niet grappig te zijn. Liever niet. Deze cursus is laagdrempelig voor iedereen die humor beter wil snappen of bewuster wil inzetten. Je gaat zien dat de humor steeds voor je voeten ligt.

De basis van deze cursus is serieus, maar aan de hand van theorie, leuke filmpjes, veel interactie, oefeningen in 2-tallen, creativiteitsoefeningen, schrijfoefeningen en praktijkoefeningen in de lunchpauze is het een speelse enerverende dag. In deze cursus wordt humor serieus genomen en dat is soms hard werken, maar meestal super leuk.

Dus wil jij ook leren hoe je makkelijker contact kan maken, kan relativeren, stress wegnemen, je collega spiegelen, zelfspot in te zetten en creatiever te worden?

Sluit dan aan op 24 juni in de Berenkuil in Utrecht! 

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep van mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: donderdag 24 juni

  Tijd: 10:00 – 17:00

  Locatie: Online

  Trainer: Malinca Verwiel

  (On)kosten: 50 euro (koopje!)