De keuze van de Held(in)

De reis van de held(in)

Als je naar verhalen kijkt uit verschillende culturen en verschillende tijden zie je opvallende overeenkomsten. Elsa, Frodo, Odysseus en Dorothy doorlopen allemaal de zogenaamde Reis van de held.

Moeilijke keuzes

Tijdens deze reis maken ze moeilijke keuzes. Maar wat maakt nou dat Mulan er voor kiest om het avontuur aan te gaan in plaats van zich te conformeren aan de normen?

Maar wat heb ik hier aan?

Uiteindelijk gaat deze workshop over jou. Welke oproep leeft er nog in jouw hart? En welke keuze moet je maken om daaraan gehoor te geven? En kan je ook omgaan met onmacht?

Tijdens deze online workshop voeren we eelijke gesprekken aan de hand van inspirerende filmfragmenten. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om elkaar mooie verhalen te vertellen. 

Interesse?

Schrijf je hieronder in!

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: vrijdag 16 april

  Tijd: 14:00 – 17:00

  Locatie: Online

  Trainer: Jan Reinder

  (On)kosten: geen