Online workshop – De reis van de held (NL)

De reis van de held

Als je naar verhalen kijkt uit verschillende culturen en verschillende tijden zie je opvallende overeenkomsten. Elsa, Frodo, Odysseus en Dorothy doorlopen allemaal de zogenaamde Reis van de held.

Twaalf fases

Ieder mens kan de stadia van deze reis herkennen. Ook jij doorloopt ze. Wellicht heb je onlangs een succes gevierd. Of heb je het even heel zwaar. Of ben je tot inzichten gekomen die belangrijk zijn voor jou en je omgeving. 

Maar wat heb ik er aan?

Het beter begrijpen van de Reis van de held kan behulpzaam zijn bij bijvoorbeeld het doorstaan van beproevingen, of het omgaan met succes. Het kan helpen beseffen dat elke fase tijdelijk is, dat tegenspartelen de reis zwaarder maakt en dat een beloning wacht als je de beproeving doorstaat. Waarna een volgende reis begint. 

Tijdens deze online workshop leren Caroline Wiedenhof (Duodecima) en Jan Reinder Rosing (Project Wijsheid) je wat de Reis van de held behelst, hoe deze behulpzaam is in jouw leven en welke patronen je in verhalen kan herkennen. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om elkaar mooie verhalen te vertellen. 

Interesse?

We bieden deze interactieve en persoonlijke workshop gratis aan. Mocht je een donatie willen doen aan een organisatie die zich inzet voor mensen die het op dit moment zwaar hebben dan stellen we dit zeer op prijs.

Project Wijsheid biedt deze workshop aan in samenwerking met Duodecima.

Inschrijven

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: vrijdag 15 mei

  Tijd: 09:30 – 12:30

  Locatie: Online

  Trainers: Caroline & Jan Reinder

  (On)kosten: geen