Workshop: Wilskracht & wijsheid

Wilskracht & wijsheid

Vraag van de training: Hoe kun je meer wilskrachtig zijn én dat op een wijze manier inzetten?

Wie wil er nou niet meer wilskracht? Bijvoorbeeld voor sport, studie, werk, gezondheid of in relaties. Ook voor allerlei sociale veranderingen is een beetje wilskracht best nuttig; denk aan duurzamer consumptiegedrag, gevoeligheid voor social media, click-bait en nep-nieuws en het kunnen uitstellen van je oordeel naar anderen.

Tijdens deze praktische en persoonlijke workshop duiken we in de misverstanden (“wilskracht is gewoon streng zijn voor jezelf”) en valkuilen (zoals de “restraint-bias”, “moral licensing” of het “what the hell effect”) rondom wilskracht en hoe het beter kan.

Wij laten je graag zien dat je kunt leren meer wilskrachtig te zijn én dat dat gepaard kan gaan met mildheid, inspiratie en wijsheid.

Hoe? Schrijf je hier in: 😄

  We bieden deze workshop aan voor leden van onze community. De community is een groep van mensen die zich willen wijden aan een leven van wijsheid en is toegankelijk voor iedereen. Door je in te schrijven voor deze workshop schrijf je je automatisch ook in voor onze nieuwsbrief en daarmee word je lid van onze community (hier zijn geen kosten aan verbonden).

  Datum: donderdag 19 november

  Tijd: 13:30 – 17:00

  Locatie: online / zoom

  Trainer: Imre Végh

  Onkosten: –