Project Wijsheid

Project Wijsheid helpt organisaties en individuen bij het ontwikkelen van wijsheid. We bieden training, coaching en begeleiding op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

We doen dit incompany voor bedrijven, academia en NGOs. Daarnaast organiseren wij voor onze community allerlei activiteiten voor wijsheidsontwikkeling en persoonlijke groei; en iedereen kan daar aan deelnemen.

Bij wijsheid draait het niet alleen om ‘ik’ maar ook om ‘jij’ en ‘wij’.  We zoeken naar diepgang en vermijden ‘quick-fixes’, oppervlakkigheid en simplistische oplossingen. In ons werk verbinden we de wijsheid van het hoofd met die van het hart. We werken op basis van de principes van eerlijkheid, empathie en nuance.

Nieuwsgierig? Wees welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen om te spreken over jouw Project Wijsheid!

Project Wijsheid bij Radio1

Op de vroege ochtend van zondag 10 mei schoof Imre aan bij het programma Dit is de Zondag; om over praktische zingeving te spreken.

Wijsheidstest

Hoe wijs ben jij? Klik op Socrates om de wijsheidstest te doen!

Utrecht Summerschool

Project wijsheid organiseert twee Summer Schools voor de Universiteit Utrecht

Gelanceerd!

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Imre gaat weer samenwerken en Jan Reinder wordt weer trainer. Waar dit toe gaat leiden?

Eerlijk

omdat iedereen het recht heeft om uit te komen voor wie zij is, om transparant te zijn. 
 

Empathisch

omdat de wereld al genoeg conflict, onbegrip en uitsluiting kent.
 

Genuanceerd

omdat de wereld complex is, oneliners en oppervlakkige argumenten de lading niet dekken en we er samen uit moeten zien te komen.