Agenda

Conflict als een kans

Conflicten zijn onvermijdelijk. Tijdens je werk, tijdens je studie, in je privéleven. Je komt onvermijdelijk in een situatie terecht waarin je doelen onverenigbaar lijken met die van een ander. En zelfs als je je hele leven mediteert in een grot in de Himalaya: dan kom je innerlijk conflict tegen.

Dus, hoe kan je er voor zorgen dat je conflicten productief zijn? Dat ze leiden tot meer verbinding met je dierbaren. Dat ze leiden tot betere oplossingen in je werk en studie. En dat je meer rust gaat ervaren over de keuzes die je maakt. Dat is de vraag die we in deze workshop onderzoeken.

Tijdens deze workshop leer je meer over jouw conflictstijl en wat je kunt doen om constructiever op conflicten in te spelen. Je leert te luisteren naar andere mensen op een niveau van interesses en behoeften. En je leert hoe je verschillen kunt overbruggen, zowel binnen jezelf als met andere mensen.

Maar leren omgaan met conflicten vereist serieus werk. Tijdens de workshop zal er zeker conflict zijn en deze keer is er geen plek om je ervoor te verstoppen. Maar je zult veel leren. En wellicht ga je conflict zelfs waarderen als een van de formidabele krachten die zowel ons persoonlijke leven als onze samenleving vormgeven.

Doe mee met deze workshop en ontdek het zelf!

  • Toelichting kosten:

    Donatiebasis

Datum

14 jan 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

Donatiebasis

Locatie

Utrecht
Categorie