Agenda

Conflict als kans (vol)

Conflicten zijn onvermijdelijk. Op je werk, tijdens je studie, in je privéleven. Je komt hoe dan ook in een situatie terecht waarin jouw doelen onverenigbaar lijken met die van een ander. Maar conflicten gaan niet alleen over de relatie met een ander. Ook als je je terugtrekt in een grot in de Himalaya zul je conflict tegenkomen, in jezelf.

Dus, hoe kan je er voor zorgen dat conflicten productief zijn? Dat ze leiden tot meer verbinding met je dierbaren. Dat ze leiden tot betere oplossingen in je werk en studie. En dat je meer rust gaat ervaren over de keuzes die je maakt. Dat zijn enkele van de vragen die we in deze workshop onderzoeken.

Je leert meer over jouw conflictstijl en wat je kunt doen om constructiever op conflicten in te spelen. Je leert te luisteren naar andere mensen op een niveau van belangen en behoeften. En je leert hoe je verschillen kunt overbruggen, zowel binnen jezelf als met andere mensen.

Maar leren omgaan met conflicten vereist serieus werk. Tijdens de workshop zal er zeker conflict zijn en deze keer is er geen plek om je  te verstoppen. Maar je zult veel leren. En wellicht ga je conflict zelfs waarderen als een van de formidabele krachten die zowel ons persoonlijke leven als onze samenleving vormen.

Wees welkom om mee te doen met deze workshop en ontdek het zelf 🙂

Update 28 december: we zijn van plan om de workshop door te laten gaan. Om het risico op verspreiding van COVID-19 zo klein mogelijk te houden zullen we werken met een kleinere groep of uitwijken naar een grotere locatie. Daarnaast willen we alle deelnemers vragen om de ochtend van de workshop een zelftestje te doen.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Conflict als kans (vol)

Datum

14 jan 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Plaats

Utrecht

Kosten

Donatiebasis