Agenda

Diep werk

Het symptoom

Zoals ieder mens doe jij vast ook wel eens dingen waar je later spijt van hebt. Kortaf zijn, lui zijn, teveel snoepen, te laat naar bed, niet beginnen aan je droom… Het zijn symptomen waar we vaak vanaf willen en dus gaan we de strijd aan met onze eigen gedrag, gevoel en gedachten… met vaak veel frustratie als gevolg en weinig echte resultaten.

Overstijgen

Oppervlakkig zou je misschien zeggen: dan stop je daar toch gewoon mee? Maar echte transformatie vereist diep persoonlijk werk. Wat als jouw symptoom je juist ook helpt? Wat ligt er aan de achterkant van je symptoom? Wat is het compassievolle perspectief? Kun je je symptoom in plaats van bestrijden misschien overstijgen?

Coherence coaching

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een persoonlijk thema waarop je vastloopt en word je begeleid op een diepe reis door jezelf om het thema te overstijgen. We doen dit aan de hand van een methodiek genaamd Coherence Coaching. Deze workshop is niet voor de kleinmoedigen, maar wel voor iedereen die de moed heeft te luisteren naar wat er fluistert in je hart.

In partnerschap met…

Heel veel dank aan Astare voor het ter beschikking stellen van de locatie voor deze workshop. Voor meer informatie over Astare kan je hier klikken.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Diep werk

Datum

17 mrt 2023

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis