Agenda

Familieopstellingen

Waarom is het toch zo belangerijk voor me om andere mensen een plezier te doen? Waarom zorg ik zo slecht voor mezelf? En waarom vind ik het zo spannend om me echt uit te spreken?

Als je aan de slag wilt gaan met diepgewortelde problemen kan het waardevol zijn om het patroon te bekijken door de bril van je eigen familiegeschiedenis. Want hoe gingen jullie thuis met elkaar om? How was het contact met je vader, moeder, broers en zussen? En welke patronen heb jij aangeleerd op het schoolplein?

Wil jij ook een persoonlijk thema in het kader van jouw familie systeem onderzoeken? Dan ben je van harte welkom!

Deze workshop is bedoeld voor een beperkt gezelschap van maximaal 8 deelnemers. We zoeken toegewijde  deelnemers die bereid zijn om onder ogen te komen wat er opkomt en elkaar te steunen. Gedurende de dag zullen we een stuk of vijf opstellingen doen. Maar niet getreurd als je niet aan de beurt komt: iedereen krijgt iets mee naar huis.

Het belooft een mooie en intieme dag te worden, waarin je de ruimte krijgt om meer over jezelf en je geschiedenis te ontdekken.

We willen je vriendelijk verzoeken om je alleen in te schrijven als je zeker weet dat je ook daadwerkelijk kunt deelnemen. Dat helpt met onze praktische voorbereidingen en op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor alle geïnteresseerden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!


Ik schrijf me in voor / I register for:

Familieopstellingen

Datum

01 dec 2023

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Eline, Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis