Agenda

Familie opstellingen

Afgelopen jaar hebben we (Jan Reinder en Imre) een intensieve opleiding gevolgd over het begeleiden familieopstellingen. Nu willen we deze kennis graag met jou delen! Wil jij een persoonlijk thema in het kader van jouw familie systeem onderzoeken? Dan ben je van harte welkom!

Deze workshop is bedoeld voor een beperkt gezelschap van maximaal 8 deelnemers. We zoeken toegewijde  deelnemers die bereid zijn om onder ogen te komen wat er opkomt en elkaar te steunen. Elke deelnemer zal één opstelling doen, waarbij de andere deelnemers als representanten kunnen bijdragen aan de opstelling.

Het belooft een mooie en intieme dag te worden, waarin je de ruimte krijgt om meer over jezelf en je geschiedenis te ontdekken.

We willen je vriendelijk verzoeken om je alleen in te schrijven als je zeker weet dat je ook daadwerkelijk kunt deelnemen. Dat helpt met onze praktische voorbereidingen en op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor alle geïnteresseerden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!


Ik schrijf me in voor / I register for:

Familie opstellingen

Datum

29 jun 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Plaats

Utrecht

Trainer(s)

Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis