Agenda

Het Innerlijk Reisbureau (vol)

Ben jij iemand die graag reist? Dan ben je welkom bij het Innerlijk Reisbureau. Het Innerlijk Reisbureau neemt je mee op de reis van je leven onder het motto: “Je hoeft nergens meer heen.”

Misschien ging je vroeger graag backpacken in Thailand. Of op een motor door Mongolie. Of kamperen in Noorwegen. Maar nu ben je klaar voor de reis van je leven. Ga dan (mee) op een ontdekkingstocht in jezelf.

Daar is voor de meeste mensen nog wel wat te ontdekken. Onrust als zandstormen. Vlaktes vol schaamte. Zevensprongen met keuzestress. Maar op momenten ook liefde en verbinding op een van de vele pleisterplaatsen die je aandoet. En een stem die richting geeft aan je reis.

Het is een mooie, maar zeker niet altijd makkelijke reis om te maken. Wellicht ga je daarom liever samen, met gelijkgestemden.

Reisgenoten waarmee je af en toe rond het vuur kunt zitten om verhalen uit te wisselen. Om te delen over ervaringen van eenzaamheid en machteloosheid, over stoere keuzes, spannende sprongen, vergezichten die dichterbij komen.

Een beoefening van beoefenen

Alhoewel je reizen misschien vooral associeert met het loslaten van vaste gewoonten, zijn wij er op basis van persoonlijke ervaring van overtuigd dat dagelijkse rituelen de weg naar meer ‘zin’ – rust, passie, geluk, liefde, vrijheid, etc. – enorm kunnen helpen. Elke dag even dat moment voor jezelf, om stil te staan en in te checken met jezelf, op basis daarvan opnieuw je koers te bepalen of bij te stellen, én de volgende stap te zetten.

Daarom vragen we je om vanaf 8 maart elke dag minimaal een half uur per dag aan je reis te besteden. Hoe je dat doet bepaal je zelf; mediterend, yoga-end, schrijvend, schilderend of wat dan ook. Anders kom je simpelweg niet van je plek. Onze gemeenschappelijke reisgroep stimuleert je om dit te blijven doen, zolang en zo ver jij dit prettig vindt. Je kunt daar in aanloop naar de start op 8 maart vast over nadenken.

Wat we van je vragen:

 • Je bent bereid om elke dag een half uur aan deze reis te wijden;
 • Je bent aanwezig bij elke (kampvuur)sessie op:
  • Dinsdag 8 maart (18h30 tot 21h30) in Amsterdam
  • Dinsdag 29 maart (19h30 tot 21h30) online
  • Dinsdag 19 april (19h30 tot 21h30) online
  • Dinsdag 10 mei (19h30 tot 21h30) online
  • Dinsdag 31 mei (18h30 tot 21h30) in Amsterdam

Praktische informatie

Er zullen een paar tientjes aan onkosten zijn en verder kan je aan het einde van het traject een donatie doen als je dat wil.

Je reisleiders: Sigrid Burg en Henrik Looij

Deze reis zit helemaal vol. Maar stuur vooral een mailtje naar info@projectwijsheid.nl als je interesse hebt in een volgende editie. Als er veel belangstelling is starten we eerder met een volgende groep.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Het Innerlijk Reisbureau (vol)

Datum

08 mrt 2022 - 31 mei 2022

Tijd

18:30

Plaats

Amsterdam

Kosten

Pay as you like