Het Innerlijk Reisbureau

Het Innerlijk Reisbureau

Je hoeft nergens meer heen.

Je hebt waarschijnlijk al veel gereisd. Misschien heb je wel op een olifant gezeten in Thailand. Of een motortocht gemaakt door Zuid-Amerika. Of je hebt tussen de leeuwen in de Masai Mara gezeten. En je zit nog steeds vol reislust maar weet niet waarheen, wil niet meer met het vliegtuig of kan op het moment niet reizen. In dat geval ben je welkom bij het Innerlijk Reisbureau. Het Innerlijk Reisbureau neemt je mee op de reis van je leven onder het motto “Je hoeft nergens meer heen.”

Want onze reizen gaan naar binnen. In plaats van dat je de wereld buiten jezelf leert kennen nemen wij je mee op een ontdekkingstocht in jezelf. En daar is voor de meeste mensen nog wel wat te ontdekken. Onrust als zandstormen. Vlaktes vol schaamte. Zevensprongen met keuzestress. Maar op momenten ook liefde en verbinding op een van de vele pleisterplaatsen die je aandoet. En een stem die richting geeft aan je reis.

Het is soms geen makkelijke reis om te maken. Wellicht ga je daarom liever samen, met gelijkgestemde reisgenoten. Mensen waarmee je af en toe rond het vuur kunt zitten om stoere verhalen uit te wisselen. Of om te delen over ervaringen van eenzaamheid en machteloosheid. 

Toch doe je heel veel zelf. Je bepaalt zelf hoe je op reis gaat. Mediterend, yoga-end, schrijvend, schilderend of wat dan ook. Het enige wat we vragen is dat je elke dag minimaal een half uur per dag aan je reis besteed. Anders kom je simpelweg niet van je plek. Jouw reisgroep stimuleert je om dit te blijven doen, zolang jij dit prettig vindt.

Het eerste jaar is vaak moeilijk. Je hebt last van blaren, bent verdwaald of krijgt het reizen niet gecombineerd met andere verplichtingen. Maar na een jaar wordt het steeds makkelijker. En alles wat je onderweg vindt aan wijsheid, rust en liefde mag je houden en delen met de mensen om je heen. Welkom bij jouw Odyssee!

Wat we van je vragen:

  • Je bent bereid om wat zich aandient onder ogen te zien en te delen.
  • Je bent bereid om elke dag een half uur aan deze reis te wijden. 
  • Je bent aanwezig bij elke kampvuursessie (27 november, 18 december, 22 januari en 26 februari), online of offline.

Praktische informatie

Kosten: pay as you like

Je reisleiders: Henrik Looij en Jan Reinder Rosing

Zin om mee te reizen?

Deze editie zit helaas vol maar stuur ons vooral een berichtje op info@projectwijsheid.nl als je mee wilt doen aan een volgende editie.

Datum: vanaf vrijdag 27 november

Tijd: 18:00 – 21:30

Locatie: Offline en online

Reisbegeleiders: Henrik Looij en Jan Reinder Rosing

(On)kosten: pay as you like