Agenda

‘Psychological Safety’

Effectievere teams, betere besluiten, betrokken teamleden

Hoe creëer je een psychologisch veilige werkomgeving? Een omgeving waarin het veilig genoeg is om je uit te spreken, ook als je kritisch bent. Een omgeving waarin minderheidsstandpunten net zo welkom zijn als de meerderheid. Een omgeving waar de beste ideeën naar boven komen en waar besluiten genomen worden die door iedereen gedragen worden.

In deze workshop leer je hoe je eerlijkheid en empathie kunt inzetten om zo’n psychologisch veilige werkomgeving te creëren. We gebruiken daarbij de inzichten uit het werk van Amy Edmondson (Psychological Safety), Myrna Lewis (Deep Democracy) en Marshall Rosenberg (Geweldloze Communicatie).

Je leert hoe je een klimaat kunt creëren waarin teamleden zich prettig voelen om zichzelf te uiten en te zijn. Je leert hoe je kritisch kunt denken om tot betere besluiten te komen. Je leert hoe je zorgen en fouten kunt delen zonder angst voor schaamte of vergelding. We stimuleren de deelnemers om teams te bouwen met vertrouwen, een open geest en waarin het voordeel van de twijfel makkelijk gegund wordt. Hierdoor ontstaan psychologisch veilige teams, effectievere samenwerking en innovatieve en gedragen ideeën.

En ook deze workshop organiseren we weer met onze vrienden van de Astare Academie. Voor meer informatie over Astare kan je hier klikken.


Ik schrijf me in voor / I register for:

‘Psychological Safety’

Datum

26 mei 2023

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Imre

Kosten

Donatiebasis