Agenda

Purpose

Onze levens zijn soms zo druk dat we er amper aan toe komen om te reflecteren op wie we zijn, wat we belangrijk vinden en waar we het voor doen. We worden meegezogen in de wildwaterbaan van ons leven of kunnen zo gehecht raken aan onze eigen denkbeelden dat we het overzicht verliezen. Maar als we uit het oog verliezen wie we zijn en waar we het voor doen, hoe weten we dan dat we op het goede pad ziten?

Ben jij benieuwd wat er gebeurt als je vanuit een heel ander perspectief naar je leven kijkt? Wil je meer helderheid over wat werkelijk belangrijk voor je is? en wil jij je een dag lang met anderen verbinden op een aantal wezenlijk thema’s?

Wees dan welkom bij deze workshop!

Gedurende de dag ga je aan de slag met thema’s die belangrijk zijn voor jou. Dit kunnen persoonlijke thema’s zijn of het kan te maken hebben met je werk. We vuren verschillende onalledaagse en verrassende perspectieven op jou af. Zeg maar een stresstest voor je levensvisie. Tijdens de dag maak je verbinding met wie jij bent en waar jij het voor doet. Hierdoor kan je weer met goede moed je leven in en weet je weer welke kant je op wilt.

Uiteraard wordt er niet te veel gekletst en des te meer verkend en ervaren. Het kon wel eens een intensieve dag worden, maar ook een hele mooie.

En deze keer is naast Jan Reinder, Wouter Smeets aanwezig om de boel op te porren en in goede banen te leiden. Wouter wakkert nieuwsgierigheid aan en wilt mensen inspireren om op nieuwe manieren naar onze wereld te kijken. En ook deze workshop bieden we weer aan in samenwerking met onze vrienden van de Astare Academie en de Online Coaching Academy.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Purpose

Datum

20 mei 2022

Tijd

10:00 - 14:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Kosten

Pay as you like