Agenda

Radicale Eerlijkheid

Genoeg van keeping up appearances, de clown spelen, oppervlakkige gesprekken of wegrennen van wat je ten diepste eigenlijk wel weet? Welkom op onze dag over Radicale Eerlijkheid.

Ik kan zeggen wat ik wil.

En ik kan denken wat ik wil.

Maar wat meen ik?

Als we “verlicht” zouden zijn, zou het makkelijk zijn om eerlijk te zijn en onze mooie, liefdevolle, oordeelloze gedachten te delen. Maar als we nu niet verlicht zijn, wat te doen met je schaduwzijde? Durf je uit je eigen schaduw te kruipen en te tonen wie je bent? Wat gebeurt er als je je verdriet, schaamte, jaloezie, wantrouwen communiceert? We organiseren tijdens deze dag een veilige omgeving om te ervaren hoe het is om écht eerlijk te zijn en als de trainers hun werk een beetje goed doen ontdek je daardoor meer over wie je bent en wat jij wilt.

Deze training is een reactie op onoprechtheid die we zien. Op werk, in de winkel of gewoon met vrienden: we doen ons soms beter voor om te krijgen wat we willen. Voor sommigen van ons is dat geld, voor anderen succes en soms voor liefde. Maar dat geeft stress, maakt ons moe en staat intieme relaties in de weg. Maar eerlijkheid, openheid, en kwetsbaarheid levert soms juist vertrouwen, intimiteit en de ruimte voor groei op. En dat zou best eens heel fijn kunnen zijn!

Kortom, een mooie dag over uiten wie je bent en liefhebben wat is.

Heel veel dank aan Astare voor het ter beschikking stellen van de locatie voor deze workshop.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Radicale Eerlijkheid

Inschrijven

Beschikbaar Tickets: 9
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

31 mei 2024

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis