Agenda

Radicale Eerlijkheid

Ik kan zeggen wat ik wil.
En ik kan denken wat ik wil.
Maar wat meen ik?

In ons leven passen we ons voortdurend aan. We houden rekening met anderen, kiezen ons moment en zijn loyaal aan onze opvoeding. En daar is niks mis mee. Als je je maar bewust bent van de prijs die je daarvoor betaalt. En soms is het niet meer nodig om je aan te passen. Je bent alleen gewend om dit te doen en bent niet bekend met het alternatief. Voor iedereen die wil ervaren hoe het leven eruit ziet als je radicaal eerlijk zou zijn, doe op 31 mei met ons mee met de workshop Radicale Empathie.

Deze training is een reactie op onoprechtheid die we om ons heen zien. Ook bij onszelf. Op werk, in de winkel of gewoon met vrienden: we doen ons anders voor om te krijgen wat we willen. Voor sommigen van ons is dat geld, voor anderen succes en voor weer anderen liefde. Maar dat geeft stress, maakt ons moe en staat intieme relaties in de weg.

We gaan daarom een dag aan de slag. Verwacht geen lange powerpoints maar een aantal pittige oefeningen waarin jij oefent met eerlijk zijn naar jezelf en naar de ander. En aan het einde van de dag kan jij een bewuste keuze maken over wat jij mee wilt nemen in je leven. En als het aan Imre en mij ligt hebben we op zijn minst een hoop gelachen.

Kortom, een mooie dag over uiten wie je bent en liefhebben wat is.

Heel veel dank aan Astare voor het ter beschikking stellen van de locatie voor deze workshop.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Radicale Eerlijkheid

Inschrijven

Beschikbaar Tickets: 1
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

31 mei 2024

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis