Agenda

Radicale Empathie – in Tilburg

Waarom radicale empathie?

Hoe zou mijn leven er uit zien als ik radicaal voor empathie zou kiezen? Empathie met mezelf én empathie met de ander. Wat zou dit betekenen voor de mensen om mij heen? En hoe kan ik dit toepassen in mijn werk? Dat zijn drie van de vragen die centraal staan in deze training. De hele dag zullen we deelnemers uitdagen om voor empathie te kiezen, om te (leren) luisteren naar de behoeften van jezelf en die van de ander. Bereid je voor op een leerzame en confronterende middag.

Werkwijze

Project Wijsheid biedt al langer trainingen Radicale Empathie aan maar deze training bevat andere oefeningen dan je kent en is geschikt voor zowel beginners als mensen die al eerder een workshop Radicale Empathie hebben gevolgd.

Dit is géén training. We faciliteren een praktische ervaring waarin je zelf ontdekt wat wel en niet voor je werkt. Je ontwikkelt dus je eigen-wijsheid. Achteroverleunen op een stoel is er niet bij, alles is leren door te doen, waarbij we vanzelfsprekend de belangrijkste basisprincipes en technieken van de verbindende communicatie aanbieden.

Waarom we deze workshop aanbieden

Imre Végh en Jan Reinder Rosing geloven in een wereld waarin mensen kunnen zeggen wat ze op hun lever hebben en waarin er naar mensen wordt geluisterd voorbij hun meningen en oordelen. Een wereld van verbinding, vertrouwen en veiligheid. Daarbij gaat het over leren luisteren op een ander niveau, waar diep gelegen behoeftes wortelen en begrip en herkenning kan ontstaan.

Dit proces van eigen-wijsheid ontwikkelen delen we graag met je, omdat we al ruimschoots hebben ervaren wat het kan opleveren: meer betekenisvolle relaties met familie en vrienden, zin in werk en meer rust en vrede op dagelijkse basis. Wees welkom als je hier met ons aan wilt werken.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Radicale Empathie – in Tilburg

Datum

24 feb 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Plaats

Astare Tilburg

Trainer(s)

Imre & Jan Reinder

Kosten

Donatiebasis