Agenda

Radicale Empathie op de Werkvloer

Hoe kan ik rete-effectief zijn als professional en tegelijkertijd eerlijk over wie ik ben? Hoe kan ik assertief zijn en tegelijkertijd oog hebben voor de behoeften van anderen? En hoe neem ik mijn emoties mee de werkvloer op een manier die past bij de context van mijn organisatie? Als deze vragen je aanspreken, dan ben je op de goede plek.

Een dag lang gaan we ervaren wat we met onze emoties en gedachten op de werkvloer willen. Er zit namelijk iets in tussen een emotionele vuurpijl zijn en alles binnenhouden tot je ziek thuiszit.

Deze dag gaat dus over verantwoordelijkheid nemen voor je behoeftes en in staat zijn om verstandig gebruik te maken van je emoties. Het gaat over een betere balans vinden tussen jezelf, de organisatie en de gemeenschap waar je deel van uitmaakt. We gaan het hebben over het assertief communiceren van je wensen en luisteren met geduld. Maar bovenal gaan we het hebben over eerlijkheid. Over waar jij echt warm van wordt. Want als het niet eerlijk is, dan doen we het liever niet.

Empathische organisaties zijn effectiever en zijn prettigere plekken om te werken. Het vereist alleen een behoorlijke mate van emotionele volwassenheid en persoonlijk leiderschap om echt tot een empathische organisatie te komen. Nog meer apps en modellen brengen je op een gegeven niet meer verder, meer bewustzijn wel.

En deelname aan deze sessie gaat je zeker helpen met het scherpen van je visie en werken aan je vaardigheden. Daarnaast kijken Henrik en Jan Reinder ook simpelweg uit naar een dag waarin veel wordt gelachen. Doe je mee met deze eerste activiteit van House of Empathy en de zoveelste van Project Wijsheid?

En heel leuk en vanzelfsprekend om dit samen met de Astare Academie te organiseren.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Radicale Empathie op de Werkvloer

Datum

15 dec 2022

Tijd

10:00 - 17:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Trainer(s)

Jan Reinder & Henrik

Kosten

Donatiebasis