Online workshop – Radicale Empathie (NL)

Radicale Empathie

Live online event

In verband met de Corona-pandemie bieden we de workshop radicale empathie aan als live online event van 90 minuten. Een soort ‘teaser’ totdat de beperkingen in verband met Corona niet langer noodzakelijk zijn.

Waarom radicale empathie?

Hoe zou mijn leven er uit zien als ik radicaal voor empathie zou kiezen? Empathie met mezelf én empathie met de ander. Wat zou dit betekenen voor de mensen om mij heen? En voor de wereld? Dat zijn drie van de vragen die centraal staan in deze sessie. Tijdens deze online teaser zullen we deelnemers uitdagen om voor empathie te kiezen, om te (leren) luisteren naar de behoeften van jezelf en die van de ander. Bereid je voor op een leerzame en confronterende workshop.

Werkwijze

Tijdens de workshop krijg je de kans om zelf te ontdekken wat wel en niet voor je werkt. Je ontwikkelt dus je eigen-wijsheid. Achteroverleunen op een stoel is er niet bij, alles is leren door te doen, waarbij we vanzelfsprekend de belangrijkste basisprincipes en technieken van de verbindende communicatie aanbieden. 

Waarom we deze training aanbieden

Wij verwonderen ons al heel lang over de wereld om ons heen en onze rol daarin in. Wij geloven in een wereld waarin mensen kunnen zeggen wat ze op hun lever hebben en waarin er naar mensen wordt geluisterd voorbij hun meningen en oordelen. Een wereld van verbinding, vertrouwen en veiligheid. 

Op onze zoektocht hebben we leren werken technieken die gesprekken een fundamenteel andere wending kunnen geven. Daarbij gaat het over leren luisteren op een ander niveau, waar diep gelegen behoeftes wortelen en begrip en herkenning kan ontstaan.

Dit proces van eigen-wijsheid ontwikkelen delen we graag met je, omdat we al ruimschoots hebben ervaren wat het kan opleveren: meer betekenisvolle relaties met familie en vrienden, zin in werk en meer rust en vrede op dagelijkse basis. Wees welkom, als je hier met ons aan wilt werken

Kosten
We bieden je deze sessie kosteloos aan.

Project Wijsheid biedt deze workshop aan in samenwerking met Nature Quest.

Inschrijven

  Ik ontvang ook graag de nieuwsbrief van de community / I would like to receive the community newsletter

  woman wearing teal dress sitting on chair talking to man

  Datum: vrijdag 3 april

  Tijd: 10:00 – 11:30

  Locatie: Online

  Trainers: Jan Reinder & Imre

  (On)kosten: geen