Agenda

Workshop Verbindend Leiderschap

Workshop Verbindend Leiderschap

Wij zien in onze omgeving redelijk veel mensen worstelen met leiderschap en hiërarchie. Zowel medewerkers als leidinggevenden ervaren een klassieke hiërarchische organisatie als beklemmend. Tegelijkertijd blijkt zelforganisatie vaak ook geen panacee. Medewerkers hebben soms de ervaring dat ze vooral worden betrokken bij besluiten die er niet echt toe doen en leidinggevenden missen verantwoordelijkheidsgevoel bij hun medewerkers.

Enter Verbindend Leiderschap.

De kern van Verbindend Leiderschap is dat een leider ‘over heeft’. De leider is zich bewust van de eigen kwaliteiten en behoeften en kan deze ten dienste van het team stellen. De leider is in staat om te luisteren naar andere mensen. De leider is echter niet afstandelijk maar weet zich te verbinden met het team. Gesprekken in het team zijn zacht op de relatie en scherp op de inhoud. En als het nodig is hakt de leider een knoop door en neemt verantwoordelijkheid voor de gevolgen.

Nou, dat is nogal wat om in een dag te behandelen maar daar kunnen we zeker een begin mee maken. En dat doen we niet met zomaar iemand. Naast Jan Reinder wordt deze workshop verzorgd door Hermien van Triest. Hermien werkte 7 jaar als hoofd personeel en organisatie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hierna werkte ze aan meer vertrouwen en verbinding bij het ministerie.

En zoals je gewend bent van Project Wijsheid wordt er niet te veel gebabbeld maar gaan we aan de slag. Aan de hand van een hele zwik oefeningen kan jij een dag lang ontdekken wat Verbindend Leiderschap voor jou is.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan hieronder in om donderdag 31 maart tussen 10h00 en 16h00 in Utrecht met ons aan de slag te gaan. Tot dan!

Dit evenement organiseren wij samen met onze vrienden van de Astare Academie.


Ik schrijf me in voor / I register for:

Workshop Verbindend Leiderschap

Datum

31 mrt 2022

Tijd

10:00 - 16:00
Astare Academie

Plaats

Astare Academie
Lange Nieuwstraat 50, Utrecht

Kosten

Pay as you like