Agenda

Weekend: Wijsheid in Beweging

Ruimte voor jezelf, aandacht voor de ander, zorg voor de wereld

Astare Academie en Project Wijsheid organiseren de tweede editie van “Wijsheid in Beweging”, een geheel verzorgd inspiratieweekend voor professionals die op zoek zijn naar meer betekenis in hun werk en leven. Tijdens het weekend krijg je de kans om stil te staan bij wat jou ten diepste motiveert. Je krijgt helderheid over wie je bent en wat je wil en hoe je je persoonlijke kwaliteiten met meer voldoening in kunt zetten. Je zult echter niet alleen focussen op jezelf, maar ook op betekenisvolle relaties met anderen en het ontwikkelen van een positieve impact op de wereld om je heen.

The challenge is not to be perfect — it is to be whole.

Zingeving, compassie & yoga

Het weekend is bedoeld om op te laden, nieuwe paden te verkennen en los te komen waar je vast zit. Je verblijft in een inspirerende omgeving in de natuur en werkt samen met gelijkgestemden aan persoonlijke groei en verbinding. Door jezelf beter te leren kennen en je verschillende behoeften met elkaar in balans te brengen helpen we je om evenwicht, focus en betekenis te creëren in je leven. Het uiteindelijke doel van dit weekend is om een nieuwe impuls te geven aan jouw dromen en idealen. Met empathie, compassie, focus en daadkracht ondersteunen we je om in contact te komen met de wijsheid van je hart, lichaam en geest. Het programma omvat yoga, compassietraining en persoonlijke gesprekken die je helpen weloverwogen keuzes te maken en met een heldere intentie het komende seizoen tegemoet te treden.

Programma

Voor wie?

Herken je één van de volgende vragen? Dan zou dit weekend heel goed bij jou kunnen passen:

  • Wie ben ik als ik écht eerlijk ben?
  • Hoe kan ik balans en ontspanning vinden?
  • Hoe ziet mijn leven eruit met meer dankbaarheid, creativiteit en zingeving?
  • Hoe behoud ik het evenwicht tussen mezelf en de verwachtingen van de ander?
  • Hoe kan ik mijn emotionele intelligentie vergroten en leven vanuit empathie en compassie?
  • Op welke manieren kan ik vriendelijker zijn voor anderen én voor mezelf?
  • Wat zijn mijn dromen en idealen, waar wil ik heen?
  • Welke keuze(s) heb ik te maken in mijn leven?
  • Hoe kan ik de wereld mooier maken en uiting geven aan mijn idealen?

 

Volledig verzorgd

Het weekend is volledig verzorgd 2 overnachtingen en maaltijden, snacks, koffie en thee. Matten voor yoga en meditatiekussens zijn aanwezig.

Over Eline & Imre

Eline Muller is klinisch psycholoog en yogadocent. Ze is oprichter van Astare Academie, een plek voor scholing en persoonlijke ontwikkeling voor zorgprofessionals in de ggz en de forensische zorg. Zijn neemt dit weekend het lichaamswerk en de yoga voor haar rekening. Ze weet op een prachtige manier haar hoofd in de wolken te combineren met een no-nonsense mentaliteit en dingen (zoals de Astare Academie) in de wereld te creëren.

Imre Végh werkt sinds 2005 als trainer en (team)coach. Zijn ervaring ligt op het gebied van communicatie, persoonlijke groei en groepsdynamiek. Hij verbindt hoofd en hart graag met elkaar. Imre heeft een passie voor empathische en compassievolle communicatie, persoonlijk leiderschap en zingevingsvragen. Op ontwapenende en inspirerende wijze haalt hij het beste in mensen boven. Hij heeft een sterke interesse in het volgen van de laatste ontwikkelingen in de wetenschappelijke literatuur en die kennis in te zetten in zijn werk. Hij houdt ervan prikkelende vragen te stellen en aannames te onderzoeken, maar is altijd gericht op groei, leren en verbinding. Als idealist in hart en nieren zet hij zich graag in voor een betere wereld

Kom je ook?

Ben je klaar voor een weekend vol inspiratie, groei en verbinding? Meld je dan nu aan voor Wijsheid in Beweging en creëer ruimte voor de wijsheid van jouw hart, lichaam en geest. Wij kijken er naar uit om samen met jou op pad te gaan!


Ik schrijf me in voor / I register for:

Weekend: Wijsheid in Beweging

Inschrijven

Beschikbaar Tickets: 16
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

17 - 19 nov 2023
The land of now

Plaats

The land of now
Veenweg 9a 9628TW Siddeburen

Trainer(s)

Eline Muller & Imre Végh

Kosten

Vroege vogel: 400,- (geldig tot 1 juli, daarna 500,-)