Agenda

School van ZIN

De School van Zin is een middag waarin we doen waar we zin in hebben, maar ook om na te denken over wat zinnig is. Het is een plek waar je samen met anderen met open geest en warm hart nadenkt over de zin van je bestaan. Een plek voor levenskunst, waarin je jezelf steeds weer blijft uitdagen om je te wijsheid ontwikkelen en verbinden.  In een ontspannen setting kun je, reflecteren over de zin van je leven, ontspannen en opladen, inspiratie opdoen en je talenten ontwikkelen. Kortom, onze ideale zondag! Voel je vrij om aan te sluiten.

De middag bestaat uit 4 delen:

Deel 1 – verbinding – 13u00-13u30
Een moment aan het begin om kennis te maken en te verbinden aan de hand van een inspirerende vraag.

Deel 2 – bezinning – 13u30-14u30
Een uur voor samen of alleen om te bezinnen op het leven op een manier die bij jou past. Een mooie wandeling met een inspirerende vraag op zak? Mediteren? Of, neem je favoriete boek (vol levenswijsheid) mee, kruip in een hoekje en gun jezelf de tijd om je te ontwikkelen. Het kan allemaal! Neem de tijd om je te bezinnen op iets wat je waar je hart naar verlangt met een heerlijke kop thee en rustige muziek op de achtergrond.

Deel 3 – verdieping – 14u30-15u30
Gelegenheid om te delen wat er bij je leeft en te leren van elkaars wijsheid. Eerlijkheid, openheid, begrip en respect staan centraal. 

Deel 4 – ontspanning – 15u30-16u00
Aan het eind kan wie wil, blijven om gewoon ouderwets samen te zijn. Er is gelegenheid om inspiratie te delen, muziek te maken of luisteren, te dansen, sport en spel een inspirerende film kijken of waar je ook zin in hebt.


Ik schrijf me in voor / I register for:

School van ZIN

Datum

14 nov 2021

Tijd

13:00 - 16:00

Plaats

Utrecht

Kosten

Kosteloos