Wijsheidstest 3D-WS

Hieronder vind je de Three-Dimensional Wisdom Scaleeen 'wijsheidstest'. Deze test staat bekend als een van de beste zelf-assessments voor wijsheid. Voor meer informatie over de test klik hier.

De test bestaat uit 39 uitspraken en neemt ongeveer 10 minuten om in te vullen. Het is de bedoeling dat je van elke uitspraak aangeeft of je het er mee eens / oneens bent of dat een uitspraak wel / niet op jou van toepassing is.

Sommige mensen vinden het fijn om pen en papier bij de hand te hebben om de vragen te noteren die hen raken of waar ze nog langer over na willen denken.

En mocht je verder willen spreken over je uitslag of over je persoonlijke ontwikkeling doe dan mee met onze 'APK voor je persoonlijke ontwikkeling' op 29 februari in Utrecht.

Succes met invullen en hopelijk tot de 29e!

Hieronder vind je de Brief Wisdom Screening Scale, een 'wijsheidstest' (in licht aangepaste vorm). Deze test bevat vragen die ontleend zijn aan drie andere wijsheidstests. Voor meer informatie over de test klik hier.

De test bestaat uit 21 uitspraken. Het is de bedoeling dat je van elke uitspraak aangeeft in welke mate deze van toepassing is op jou.

De test is nog in beta maar je kan hem alvast wel invullen. Laat het ons vooral weten als je nog suggesties hebt op: info@projectwijsheid.nl. Bij voorbaat dank.

Succes met invullen!